Жульєн з куркою та грибами.........................................120................55
Млинці зі шпинатом і сиром..........................................240................75
Млинці з куркою та грибами .........................................230................70
Лаваш з сулугуні та томатами ......................................300................65
Дерун з м’ясом.................................................................450................70
Дерун з грибами...............................................................450................60
Печінка з яблуками ........................................................120/30/60.....60
Язик під вершково-грибним..........................................300...............120
соусом з пармезаном
Гарячі закуски
Спагетті з морепродуктами....................................310................101
Спагетті “Bolognese”.................................................340..................90
Спагетті “Carbonara”.................................................340..................90
Стейк сьомги..........................................................100...............150 Сьомга у вершково-ікорному соусі ...................300..............288 Сьомга запечена з картошкою та сиром..........420..............191 Судак по-селянськи...............................................420...............120 Судак під шафрано-креветочним соусом.........180..............125 Філе судака під вершково-грибним соусом.....230...............120 Філе судака запечене............................................100.................61 Млинці з морепродуктами..................................220/50...........95 Мідії у вершково-шпинатному соусі .................300...............120 Мідії з овочами під сиром ...................................300...............100 Тигрові креветки з соусом Песто.......................150...............120
Страви з риби i морепродуктiв
М’ясо індички з тайським соусом....................200/30.............95 Стейк курячий........................................................100................40 Куряче філе з овочами ........................................350................90 Люля-кебаб.............................................................260................95 Стейк яловичий .....................................................100................60 Телятина під винно-пряним соусом................200/50...........100 Рулетик із телятини під вишневим соусом....250/100.........126 Телятина у вершково-грибному соусі.............100/125.........100 Стейк свинний.......................................................100................55 Запечені реберця в томатно-медовому соусі 100................60 М’ясний рулет з грушою та сиром ...................250................110 Медальйони зі свинини під соусом Дорблю..200................125 Свіжина ..................................................................430................100 Свинина з овочами..............................................400................100
Борщ “По-українськи”.................................................300/50...........45 Cолянка..........................................................................300/20...........54 Курячий бульойн з крутонами..................................350................50 Cирний крем - суп........................................................260................81 Крем - суп з брокколі...................................................350................52 Крем - суп грибний......................................................350................50
Страви на мангалi
Шашлик зі свинини.......................................................100................50 (відпускається за вагою)
Шашлик з курячого філе..............................................100................40 (відпускається за вагою)
Шашлик з індички ........................................................100................40 (відпускається за вагою)
Курячі крильця...............................................................100................40 (відпускається за вагою)
Ковбаски гриль..............................................................100................40 (відпускається за вагою) Скумбрія..........................................................................100................45 (відпускається за вагою)
Короп ..............................................................................100................45 (відпускається за вагою) Баклажани......................................................................100................25 (відпускається за вагою)
Кабачки ..........................................................................100................25 (відпускається за вагою) Печериці.........................................................................100................25 (відпускається за вагою) Перець............................................................................100................25 (відпускається за вагою) Цибуля............................................................................100................15